review burnout behandeling

November 2016: Klacht Burnout, somber, weinig energie

Ik deel graag van mijn fijne ervaringen met energetisch therapeut Peter Slagter. Peter is Regenesis therapeut en is ook coach. Via zijn handen geeft hij energie door op allerlei plekken in het lichaam.
In december 2015 ging ik letterlijk en figuurlijk onderuit. Burnout.. ik kon niet meer werken, had last van concentratieproblemen, was af en toe behoorlijk depressief, had geen energie meer en moest regelmatig spontaan huilen. Er is de afgelopen jaren veel gebeurd in mijn leven op alle gebied: op mijn werk, de relatie met mijn partner ging over, overlijden van beide ouders en de opvoeding van mijn puberende kids. Ik blokkeerde en kon soms niet veel anders dan op de bank hangen. Ik had steeds het zware gevoel dat ik er helemaal alleen voor stond en zag het niet meer zitten.
Via kennissen kwam ik bij Peter terecht. Ik ben in totaal 7 keer bij hem geweest, en we hebben veel gesproken en zijn behandelingen kun je best uitgebreid noemen.
Na een uitgebreide intake bleek dat ik in de loop der Jaren veel kwaadheid en frustratie had opgeslagen in mijn lichaam. Peter vertelde dat al die vervelende ervaringen die ik tijdens mijn leven heb gehad ergens in je lijf en in al je cellen in je lichaam worden opgeslagen waardoor je op een gegeven moment last kunt krijgen van allerlei kwaaltjes en ongemakken. We hebben veel gesproken over hoe je vanuit je gevoel anders naar gebeurtenissen in het leven kan kijken. Ik kreeg ook een soort van huiswerk mee. Peter wees mij op de MIR methode, een gratis hulpmiddel waarbij je met een paar minuten per dag je onderbewustzijn en je lichaam kunt resetten. Hij heeft mij daarnaast uitgebreid behandeld. Dat begon steeds bij bovenin de nek en daarna over de rug. Als dat gebeurd was ging hij verder met een soort traumabehandeling zodat de opgeslagen frustraties en verdriet konden worden geneutraliseerd via nieuwe energie. Zoiets in ieder geval, het is niet makkelijk om zo even uit te leggen.
Na de 3e behandeling voelde ik ook echt dat er nieuwe energie door mijn lijf stroomde en ik was steeds na een behandeling een stuk energieker en veel rustiger. Om het energieniveau en mijn immuunsysteem te ondersteunen heb ik bovendien hele goede vitamine D3 druppels en een paar magnesiumprodukten meegenomen. Magnesium helpt echt om je beter te kunnen ontspannen. Ik sliep echt veel beter en rustiger. Ik kon na een paar weken en een aantal behandelingen het verschil heel goed merken. Ik voelde me beter, kreeg meer energie en langzamerhand werd het minder zwaar in mijn hoofd. Door alles stress waren mijn haar huid en nagels door alle stress bepaald niet in goede conditie. Ik heb MSM kristalpoeder meegenomen, een soort zwavel en dat verschil merkte ik al na een week of drie. Echt heel erg blij mee.
Ik durf te zeggen dat ik na de 7 behandelingen van Peter veel beter in balans ben, ik voel me energieker en ik kan tegenslagen beter aan. Ik kan meer genieten en ben anders naar de wereld om me heen gaan kijken. Een beetje relaxter. Met wat meer geduld, en minder snel geïrriteerd.
Ik kan Peter als therapeut en zijn behandelingen echt aanbevelen. Ik voel me een stuk beter.

Sandra (niet mijn echte naam)

Geef een reactie