review fibromyalgie, hartklachten, astma, hoge bloedruk, trauma

Review van een enthousisaste Cliënt:

Klacht(en) Hartproblemen, fibromyalgie, Astma, hoge bloeddruk, trauma

Verslag van Elisabeth R. in behandeling bij Peter Slagter;

Mijn besef dat er iets moest gaan gebeuren betreffende mijn gezondheid was al geruime tijd aanwezig, cq jaren. Ik ging steeds meer sukkelen en mijn gedachten waren niet meer rein maar vol ruis en gedachten over het verleden die mij belemmerden het heden te zien.

Daardoor raakte ik in conflict met mijzelf, mislukten zaken en kon ik door niet meer helder te denken mijzelf zien wegzakken in een negatieve spiraal, zowel gebeurtenissen als mensen om mij heen waren een opstapeling van negativiteit.

Mijn gezondheid ging sterk achteruit en kwam zelf terecht op de IC Cardiologie. Toen was het klaar, jammer dat het zo ver en 51 jaar later pas heeft indruk op mij gemaakt heeft om er iets aan te gaan doen.

Ik kwam bij Peter Slagter terecht die aanbood om met zijn behandelingen, en aangevuld met voedingssupplementen, Mir methode, mij weer op twee benen zou doen landen ipv wankelen.

De eerste behandeling weet ik nog goed (overigens de andere tot nu toe ook), een fijn en warm onthaal in zijn huis met een kop thee, een goed gesprek en een intake gaf mij genoeg vertrouwen de rest van het proces in te zetten.

De behandeling van mijn algeheel gestel vond boven plaats. Daar ga ik mij volledig over aan de behandeling en zwalkte als een dronken man van links naar rechts, maar dat gaf wel een fijn gevoel, warmte kwam tot mij en ik voelde de energiebanen stromen, ook in mijn hoofd waar zich meestal de grootste problematiek afspeelt (nek).

Na de behandeling afgesproken voor een tweede keer en hup naar huis. Ik kon helder denken, alsof er een rugzak met negativiteit van mij was losgeweekt, ik voelde me niet meer zo zwaar en kon leek het wel heel de wereld aan. Heerlijk geslapen en wat ik nooit had kunnen denken ik begin aan mijn atelier dat al maanden aan de beurt was om opgeknapt te worden.

De schilderkwast ging er overheen en twee dagen later was het (bijna) klaar.

Veel energie kwam tot mij en ook doordat ik helder kon denken was de stroom creativiteit weer aanwezig, daar hunkerde ik ook weer naar om nieuwe dingen te creëeren, voila!

De tweede behandeling was iets complexer. Trauma was het onderwerp van behandeling en dat heb ik geweten. Tijdens de behandeling hadden wij fijne gesprekken maar merkte ook dat er iets veranderde, ik kreeg het wat benauwd en voelde de problematiek van al die jaren op mijn luchtwegen zitten, waar dus ook het probleem zit, twee keer per jaar een longonsteking is niet niks.

Naar huis gegaan en het voelde anders, wel lichter maar benauwder, de ellende van het verleden lag ineens op mijn longen! Kreeg het boek van Byron Katie mee maar dat was too much. Ik heb het inmiddels teruggegeven want er is een tijd voor alles en dat is nog niet mijn tijd het te lezen, doch de dingen die er in staan heb ik opgepikt en probeer die toe te passen.

De week werd slechter en slechter en zag het even niet meer zitten, wat een doffe ellende, de eerste keer vol energie vertrokken en nu werd ik alleen maar depressiever. Maar ik voelde ook vrede, vrede met mijn situatie en acceptatie dat dit het dus is en niet anders. Ik voelde me bevrijd, het was zoals het was en kon dit nu accepteren, de rugzak is grotendeels weg en ik pieker er niet meer over, de trauma behandeling heeft mij goed gedaan!

De week erna (3e behandeling) waren mijn longen aan de beurt, ook dat heb ik geweten. Een ontsteking die er al maanden zat uitte zich nu tot een zware longonsteking en nog momenteel gevloerd in bed, maar het betert al en ik weet dat het er gewoon uit moest om beter te worden.

Alles komt er letterlijk en figuurlijk uit. Genezing is in volle gang en doordat ik ondernemer ben en eigenlijk niet gesloten kan zijn heb ik die keuze nu toch gemaakt om er sterker uit te komen, en even een paar dagen voor mijzelf om tot rust te komen en de dingen te doen waar ik beter van wordt.

De behandeling is in mijn ogen een groot succes en ondanks dat ik nu ziek ben staat de energie te trappelen van ongeduld om van alles weer op te pakken.

Ook mijn partner die geen energie meer had is na drie behandelingen energieker dan ooit en zegt zich er ook zeer goed bij te voelen, dat is heel fijn om te horen dat Peter dit heeft kunnen realiseren!

De 4e behandeling komt er a.s. maandag aan en ik verheug mij erop! De longonsteking zal dan ver weg zijn (hoop ik) en nieuwe energiestromen gaan weer door mijn lichaam en ik hoop dit keer nog energieker en bewuster uit de sessie te komen.

Ook de gesprekken met Peter zijn intens en gaan helpen in mijn ogen niet alleen mij maar de gesprekspartner om tot inzichten te komen.

De Mir methode doe ik elke ochtend en avond en die heeft mij ook tot inzichten gebracht, geeft ook genezing op een zere groot gebied.

Ik heb terug mijn schilderkunst opgepakt en er zitten al een hoop werken in mijn hoofd, cq al enige op doek.

Mijn doel is om volledig in zen met mijzelf te komen en een goed mens te zijn, behulpzaam voor mijzelf en mijn naasten. Alles daarbuiten gematigd behulpzaam want daar heb ik teveel voor mijzelf aan te kort gedaan door mijzelf te vergeten.

Mijn doel is tevens om na 4 behandelingen eens per maand terug te komen, om in balans te blijven en op tijd te signaleren dat het goed of fout is met mijn lichaam.

De vitamine D3 en de Magnesium doen hun werk ook, ben zelfs al wat afgevallen door bewustwording van eten en snoepen, en waarschijnlijk is dat ook helemaal niet erg!

Kortom mijn behandelingen bij Peter hebben heel wat los gemaakt en dat was hard nodig. Ik ben hem zeer dankbaar voor dit alles en ik zie uit naar een volgende behandeling!

Elisabeth R.

Geef een reactie