MIR methode coach

In november 2016 heb ik de opleiding MIR Methode coach gevolgd. Ik was al langer op zoek naar een methode waarbij cliënten zelf, thuis in eigen omgeving, aanvullend kunnen werken aan geestelijke en lichamelijke ongemakken.

logo MIR methode

Wat is de MIR-Methode®?
De MIR-Methode is een unieke zelf-heling methode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. MIR staat voor Mentale en Intuitieve Reset.
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt ervoor dat het zelf-helende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd, terug naar je oorspronkelijke blauwdruk.

De Mir methode ondersteunt mijn Regenesis Energetische Healing behandelingen en kan ook worden gebruikt als u in behandeling bent bij een arts of specialist en/of als u medicijnen gebruikt. Het is gratis en toegankelijk voor iedereen.

Hoe werkt de MIR-Methode?
Hoe je de MIR-Methode zelf kunt doen kun je zien in de uitgebreide instructievideo op www.mirmethode.nl. Daar kun je ook prachtige resultaten vinden van enthousiaste MIR methode beoefenaars met een breed scala van (chronische) geestelijke en lichamelijke klachten. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je verder nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Kwestie van doen. In bijna alle gevallen merk je dat klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Bij chronische ziekten en verslavingen kan het wat langer duren voordat je resultaat merkt. Het zit vaak in kleine veranderingen. Je krijgt meer geduld, bent rustiger, minder snel kwaad en het lichaam is in zijn totaliteit aan het resetten. Het lichaam ontdoet zich laagje voor laagje van toxische stoffen en brengt je geestelijk in rustiger vaarwater waardoor het lichaam haar oorspronkelijke taak ongestoord kan oppakken. Beter in balans !

 

Mireille Mettes en Peter Slagter
Mireille Mettes en Peter Slagter

Moet je erin geloven?
Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”
Uitgebreide informatie, video’s, ervaringen en resultaten met de MIR-Methode zijn te vinden op de website van de MIR-Methode: www.mirmethode.nl. Vergeet je ook niet aan te melden voor de begeleidingsmailtjes... ook gratis…

De 9 stappen:

  1. Zuurgraad optimaliseren
  2. Detox alle toxische belasting
  3. A Vader loskoppelen    B Moeder loskoppelen
  4. Meridianen zuiveren
  5. Alle tekorten aanvullen
  6. Hormoonstelesel in evenwicht brengen
  7. Basisbehoeften aanvullen
  8. Chakra’s en aura optimaliseen
  9. Missie verduidelijken

Na een periode van 4 weken, als jezelf de MIR methode hebt gedaan, kun je bij mij als MIR Methode Coach terecht om te kijken waar we eventueel extra aandacht kunnen besteden als je klachten toch erg hardnekkig blijken. Samen kijken we dan bijvoorbeeld welke meridianen extra aandacht verdienen en welke specifieke basisbehoeften er mogen worden aangevuld.

Meer weten? bel mij even op 06-46595669 of stuur een mailtje naar info@feniks-healing-coaching.nl

feniks-healing coaching loge