Tarief

Feniks

Ik vraag voor een Regenesis healingbehandeling kost 50 € contant te voldoen na afloop van de behandeling. Dus niet per uur maar per behandeling. Voor een volledige Regenesis natuurgeneeskundige healing behandeling staat gemiddeld ongeveer 1 ½ uur. Bij een intake, een eerste gesprek, moet je rekening houden met 2 á 2,5 uur. De klok is niet bepalend, de tijd die we nodig hebben om je te helpen wel.

Wanneer we starten met behandelen is het wenselijk om 4 afspraken vooruit te plannen met een tussentijd van 7-10 dagen: de ervaring leert dat hiermee de beste resultaten worden bereikt. Het komt ook wel eens voor dat er niet eens 4 behandelingen nodig zijn..

Meestal merk je na 2-4 behandelingen dat er wat met je gebeurt. Veranderingen die optreden kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn maar vaak is het een combinatie van die twee. Burnout, depressie,  zware psychische klachten en bv ADHD, duren uitgedrukt in  behandeltijd natuurlijk wat langer en bijvoorbeeld bij een uitermate lastig te behandelen klacht als tinnitus (oorsuizen) kan een merkbaar resultaat variëren van 2 tot wellicht 10 behandelingen voordat je resultaat gaat merken. Het varieert per klacht. Logisch als je bedenkt dat ieder mens is uniek is.

Na 4 behandelingen kunnen we gezamenlijk bepalen of er reden is om nog verder te gaan of dat we al kunnen stoppen… altijd in overleg. Bij een behandeling adviseer ik zeer regelmatig hoogwaardige magnesium ondersteuning en super vitamine D3. Dit omdat zowel een magnesiumtekort als een vitamine D3 tekort vaak ten grondslag liggen aan tal van lichamelijke en geestelijke ongemakken.

Daarnaast neem ik als counselor/coach en als gecertificeerd MIR coach de tijd om uw denkpatronen en overtuigingen die mogelijk verband hebben met uw fysieke klacht te onderzoeken en te bespreken. Een lichamelijke klacht heeft vrijwel altijd een bepaald gedachtenpatroon als grondslag en we gaan samen kijken of we daar een iets mee kunnen. Omgekeerd beredeneerd gaat een psychische klacht vrijwel altijd gepaard met wat lichamelijk ongemak… Je kunt het een niet los zie van het ander, althans niet in mijn visie.

De Regenesis healing behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding bij uw ziektekostenverzekering. Ik heb er bewust voor gekozen mij afzijdig te houden van te melden diagnoses en bijbehorende codes die nodig zijn bij ziektekostenverzekeraars om iets gedeclareerd te kunnen krijgen. Regenesis stelt geen diagnoses, maar ondersteunt slechts uw geestelijke en lichamelijke welzijn. Dat laat zich niet in een hokje vatten en is vaak buitengewoon lastig te diagnosticeren. Een diagnose stellen is nu juist iets wat we met Regenesis healing niet willen. Mijn overtuiging is dat ik mensen niet beter kan helpen door ze in een diagnosevakje te plaatsen.

Feniks