Uitleg Regenesis

powerfull energyeinstein energyalles is energie afbeelding

Feniks

Regenesis betekent letterlijk herscheppen of opnieuw geboren worden. Regenesis therapie is een energie-natuurgeneeswijze gebaseerd op het weer gang brengen van de cellulaire energie die het natuurlijk genezingsproces van het menselijk lichaam en geest stimuleert en versnelt. Regenesis werkt volgens het principe dat het lichaam een zelfhelend vermogen heeft dat de perfectie van het originele DNA patroon nastreeft.

Regenesis-Healing is een zeer krachtige energetische geneeswijze welke complementair is aan andere natuurgeneeswijzen en aan de reguliere geneeskunde. De energetische therapie is in Nederland, wat omvang betreft, de grootste onder de complementaire geneeswijzen. Jaarlijks worden er meer dan 2 miljoen behandelingen gegeven.

Diep verscholen in het lichaam schuilt een uiterst effectief systeem tegen welke psychische of fysieke aandoening dan ook. Het is onze oerenergie die zich als blauwe stipjes in de lichaamscellen bevindt. We noemen dit de Blue Dot Energy. De Blue Dot Energy bevindt zich in ons DNA. Het is dezelfde energie die ook door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen.

Een recent onderzoek uit 2009 toont aan dat patiënten die na een behandeling een vragenlijst invulden “verbazingwekkende” verbeteringen van hun gezondheidsprobleem rapporteerden. Zelfs patiënten met ernstige ziekten zoals kanker voelden zich geholpen door deze energetische therapie. In de vragenlijst noteerde 60% van de kankerpatiënten verbetering na enkele behandelingen. Ook bij personen die lijden aan angst, depressie en auto-immuunziekte heeft een Regenesis behandeling een zeer positief effect.

Hoe werk het?

Door middel van een verscheidenheid aan lichte aanrakingstechnieken brengt de Regenesis therapeut de cellulaire energie naar het autonome zenuwstelsel en vele verschillende zenuwknopen, of daar waar het lichaam energie nodig heeft. Het is onmogelijk om teveel energie op te wekken. Het lichaam aanvaardt slechts die correctie die nodig is om zijn eigen volmaakte balans te scheppen. De effecten van een Regenesis behandeling werken nog dagenlang na.

ROBERT RASMUSSON:

robert_rasmusson

“ER IS GEEN ZIEKTE DIE MIJ NOG KAN IMPONEREN. Dit vertelde Robert Rasmusson, de man die de Blue Dot Energy ontdekte. Na meer dan 60 jaar met deze energie gewerkt te hebben was hij nog steeds onder de indruk van de onvoorstelbare kracht van de Blue Dot Energy. Niets maar dan ook niets komt in de richting van wat de Blue Dot Energy kan bewerkstelligen op fysiek en emotioneel niveau!

Regenesis, veel gekopieerd, nimmer geëvenaard!

Afbeelding Dame

 

De basis van vrijwel iedere behandeling is het uitlijnen. Een correctie van de schedel (Os Occiput), de atlas (eerste nekwervel C1) en de draaierC2, ofwel het schedel-atlas-draaier reflexsysteem ofwel OC/C1/C2 Na het uitlijnen volgen specifieke technieken op basis van uw klachten Kijk maar eens naar deze korte uitleg op  youtube : 

Feniks