webshop

www.magnesium-olie.nl informatieve webshop

Himalaya magnesiumolie, serum, voedingssupplementen en badkristallen bewijzen het immuunsysteem een enorme dienst bij ondersteuning van klachten maar zeker ook preventief. De combinatie van o.a magnesiumolie met super vitamine D3 IE 5000 zorgt daarbij keer op keer voor verrassende verbetering in geestelijke en lichamelijke gezondheid. MSM organisch zwavel als supplement is ook zo’n verstopte parel wat veel voor je kan betekenen. Let bij je gezondheid tevens op je zuurgraad (ph waarde, zuur-base balans) middels Epsomzout (bitterzout) en/of natriumbicarbonaat en veel, vooral degeneratieve, gezondheidsproblemen kunnen waarschijnlijk worden voorkomen.

Welkom op de website magnesiumolie.nl. We zijn ervan overtuigd dat magnesiumolie de beste manier van magnesium suppletie is. Deze website gaat echter niet alleen over magnesiumolie maar ook over andere magnesiumproducten zoals magnesium vlokken. Op deze site vind je heel veel informatie over vele aandoeningen en andere gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan door een tekort aan magnesium en vitamine D3.
De producten natriumbicarbonaat en epsomzout kunnen je geweldig helpen om te detoxen en om je zuurgraad te reguleren en OptieMSM organisch zwavel ondersteunt goed functioneren en prettig ouder worden. Het zijn makkelijk te verkrijgen, zéér goed betaalbare, 100% natuurlijke producten die heel veel (chronische) ongemakken en aandoeningen kunnen helpen voorkomen en ondersteunen bij herstel.

Met deze gecombineerde website/webshop heb ik de intentie om je zo optimaal mogelijk te informeren over een aantal belangrijke pijlers voor je geestelijk en lichamelijk welbevinden.
Eerlijke, natuurlijke en echt betaalbare producten, zonder toevoegingen, dierproefvrij, milieuvriendelijk verpakt en van een ongekend hoge kwaliteit.
Ecocert Cosmos gecertificeerd. 
Gezondheid hoeft echt geen rib uit je lijf te kosten. Kijk gerust rond op magnesium-olie.nl en als je vragen hebt of aanvullende informatie wenst, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. You’re welcome !

feniks-healing coaching loge